Te vagy az álmom 2 rész

Az este nagyon gyorsan jött, ő pedig teljesen át volt ázva azt sem tudta merre menjen, habár sokan mentek oda hozzá, azonban senkit sem értett. Este néhány rendőrt látott közeledni és ijedten bújt el egy sikátornál, megvárta amíg elmennek, arra gondolt merre kellene mennie, még csak az utat sem figyelte meg ahonnan az a férfi elvitte, ha elmenne a rendőrökkel akkor hazavinnék? Mi van, ha csak átadják a rablóknak, ha valahol felismerné Andy bajban lenne!
Shay eközben otthon várta, hogy mikor hívja őt Liam. Látta, hogy milyen vihar van készülőben, mi lehet a kis betörővel gondolja megrázva magát, mert még azt sem szereti, ha víz éri a haját, meglepődve látja, hogy nyillik a lift és belép Liam, azonnal a lányt kérdezte. Liam elmondja nagy nyugodtan, hogy egyszerűen elszökött. Shay azonnal neki támadt, hogy miért engedte? Hisz nem látja mennyire esik, mi van ha baja esik?
Liam szerint felejtsék el, amúgy meg azt akarták, hogy eltűnjön! Shay azonban nyugtalan volt, nem tudja mihez kezdhet egy lány egy akkora városban, mérgesen zavarja el az ügynökét, ő pedig nem is vacsorázott leül a tévé elé, ahol a viharról beszéltek, hogy milyen erősen esik, aki teheti ne menjen az utcára. Aztán a hírekben arról beszéltek, hogy egyre több támadás történik a védtelen lányokkal szemben! Nagyon ideges, félti a kis betörőt, de miért is aggódik, hisz nem is ismeri még csak a nevét sem tudja! Elment zuhanyozni aztán lefeküdt, de az eső olyan hangosan esett kopogtatva az ablakot, hogy nem tudott elaludni, csak a lány szemét látta maga előtt.
Reggel sem tudott nyugodt maradni, gondolta gyakorolja a táncot egy studióban, amit csak a számára tartanak fenn. Hívta az ügynökét, aki boldogan sietett érte. Útközben azért megkérdezte nem hallott-e valamit a lányról? Liam nem hallott semmit, pedig még a rendőrséget is felhívta, de nem vittek be külföldi lányt.
Shay a tánc studióban is csak a lányra gondolt, nem kellett volna elengednie, amíg nem jön rá honnan került oda! Biztos rossz véleménnyel lesz az ott élőkről magyarázza Liamnek, aki csak azzal foglalkozik, hogy a lépések jók legyenek. Az eső napok óta esik, Liam azzal nyugtatta, hogy biztos valaki befogadta már, hisz szép volt az a kislány, ettől azonban jobban felidegesítette Shayt, aki ott hagyta a próbát és mérgesen ült be a kocsiba, úgy becsapta az ajtót, hogy Liam azt hitte le is szakad. A sok fotós valahonnan megtudta, hogy ott lesz és azonnal körbe állták csak Shaynek nem volt kedve mosolyogni, amikor pedig a másik sztár énekesnő is odaért kérte Liamet, hogy hajtson tovább, amint elindult a kocsi egy lány ült az út szélén, Shay azonnal kiugrott a kocsiból meg sem várta, hogy megálljon, viszont nem az a lány volt, akit keresett. Liam is kiszállt az esernyővel szaladva, hogy vigyázzon magára még a végén beteg lesz, de Shay csak állt az esőben és nézett körbe.
– Merre lehetsz kis betörő? Remélem nem esett bajod? –mondja. Ekkor látják nem messze a kocsijuk előtt nagyobb tömeg van, mert egy lány nem figyelte a lámpát és átment a piroson, nagy léptekkel szalad oda Shay, utána az esernyővel Liam, amikor odaér látja a lány az, akit annyira keresett és aggódott érte. Ott volt összekuporodva az út közepén teljesen elázva, gyorsan levette a felsőjét és betakarva emelte fel, a karjaiban vitte a kocsihoz, beülve hangosan kérte Liamet, hogy siessen és vigye haza őket.
Sarah annyira fázott és félt, hogy nem is ellenkezett nagyon boldog volt, hogy ismerős arcot lát, még ha semmit sem ért abból amit beszélnek. Shay egész végig a kezét dörzsölte és fújta, még a felsőjét is levette és ráadta. A házánál csak a garázsban szálltak ki, de Sarah nem tudott járni, kicsit összecsuklott, mert szinte megvolt dermedve a hideg esőtől. Shay azonnal felkapta a karjaiba és bevitte a hálószobájába, az ágyába fektetve takarta be, gyorsan fel akarta melegíteni.
Liam nagyon aggódott, félt, hogy valami baja lesz, amiért vissza vitte a lányt, de Shay megnyugtatta, hogy majd ő maga fog utána járni honnan pottyant oda és hol van az otthona! Kérte menjen haza és ne zavarja. Liam morogva ment el, hogy méghogy ne aggódjon, mi van, ha valami őrült rajongó és egyszer, ha oda megy kopaszon találja majd meg a nők bálványát?
Shay gyorsan betakargatta még több takaróval és adott neki ismét gyógyszert. Sarah lassan felült és körülnézve látja ott van az idegen pasinál, mindegy gondolja már nem érdekli annyira álmos és fáradt. Csak következő nap ébred fel mert nagyon éhes, óvatosan kukkant ki a nappaliba és látja ott ül Shay a kanapén és kávézik, nem tudja menjen-e ki vagy nem, ezért vissza mászik az ágyba és gyorsan betakarózik a fekete selyem paplanba.
Shay meglátta és sóhajtva vitte be neki az ennivalót, mondta neki, valahogy rá kell jönniük miért pont az ő lakásába ment és mit akar ott, persze nem értette Sarah őt. Sarah néz rá ijedten, mire Shay próbálja nyugtatni, a kezébe adja a tányért, nagyon gyorsan evett, hogy majdnem megfulladt, amikor Shay mosolyogva kéri lassan egyen mintha megértette volna néznek hirtelen egymásra, majd tovább evett,.Shay azt gondolta csinál róla fényképet és felrakja a közösségi oldalakra. Aztán meggondolja még a végén bajba kerül, nézi a lányt és töri a fejét mihez kezdjen vele.
Sarah mindent megevett, Shay megfogta a kezét, amitől megijed és lassan mutatja menjen vele. Elvitte a mellette levő szobába és megmutatta neki a fürdőt, majd odaadott néhány ruhát a sajátjából, mert az övé koszos és vizes volt. Shay áll és figyeli, hogy vajon megértette-e, amit akar mondani? Sarah néz rá majd megkérdezi:
–Talán nézni akarod, ahogy fürdöm, vagy átöltözöm? Na arra várhatsz! Ezek a külföldiek mind egy pimasz perverz pasik! Látnak egy lányt és már többet akarnak!– Shay néz rá, aztán fogja magát nevetve és ott hagyja bezárva az ajtót. Sarah a kezét a szájára teszi, hogy vajon értette őt, mert nagyon úgy tűnt neki! Az azonban lehetetlen, hisz ő egy olyan nyelven beszél amit még hallgatni is nehéz, mosolyog rajta!
Shay ezalatt kényelmesen leült és várta a nappaliban. Sarah hamar kiment, a nagy pulcsiban és nadrágban, mikor meglátta hangosan nevetett rajta. Sarah megemeli a kezét mutatva mennyire hosszú a felső, majd mérgesen morog rá, hogy azért mert ő túl nagy és nem mert ő kicsi! Elindul Shay felé, aki abbahagyja a nevetést és a lábait felemelve ül a kanapén, mutatva, hogy álljon meg, mit akar? Sarah elégedetten teszi a kezét a derekára, a hosszú ing még akkor is csüngött rajta:
–Félsz tőlem ugye? Jól teszed, ha te azt tudnád milyen erős vagyok, nem mernél többé kidobni, mert jól megvernélek! –Shay alig tudja visszatartani a nevetését, komoly arccal indul a konyha felé és tölt Sarahnak egy kávét, odatartva megkóstolja, majd mondja az orrát huzogva, hogy lehet olyan rossz kávét inni, annak nincsen is íze! Shay mutatja, hogy ha jobbat tud csak nyugodtan csináljon, megfogja a csuklóját és a konyha felé viszi. Sarah megijed, mit akar, majd Shay mutatja a konyhában mit hol talál, csak az volt a gond minden olyan magasan volt, hogy alig érte el, lábbujjhegyre állva próbálta, amíg Shay nevetett rajta. Sarah megelégelte és mérgesen fordult felé mutatva rá az ingben, amiből a keze sem látszott ki:
–Te!!! Akárhogy is hívnak, ne nevess mert megverlek! – Shay egy lépést felé tett majd a két kezét a konyha pultra téve nézte a lányt, aki meglepetten csukta be a szemét. Azt mondta neki a saját nyelvén:
–Te kis szemtelen betörő, látom nem tudsz szépen viselkedni, lehet az útcán végzed, ha ilyen pimasz leszel!– Sarah azonban mutatja nem érti. Mi a csudának nem tud emberi nyelven beszélni? Ki érti, ha olyan gyorsan beszél! Shay sóhajt, majd a fejét csóválva hagyja ott. Kis idő múlva, Sarah próbált magának iható kávét csinálni, leülve próbálta feljebb türni a nagy nadrágot, majd felteszi a lábát a kanapéra és issza nagy boldogan a kávét. Shay le sem veszi róla a tekintetét, mire Sarah hozzá fordul:
–Te is meg akarnád kóstolni ugye? De nem adok belőle csinálj magadnak ott a konyha! – Shay ekkor odalép és ledobja a lábát, hogy egy csepp kávé a hófehér szőnyegére csöppen észrevette Sarah és gyorsan leült a földre, hogy ne vegye észre a morgós pasi, mutatja, hogy mennyire jó a földön ülni a puha szőnyegen. Shay megrázza a fejét, majd fog egy fényképet az ő fotójával és egy kérdőjelet ír rá.
Sarah elkezdi mesélni neki, hogy a neve, nem is árulja el mert a végén megmondja a rendőrségnek. Hangosan gondolkodik, mit is mondjon, hogy hívják ekkor azt mondja a neve….
– Hmmm a nevem Sindy! – Igen- igen! A nevem Sindy, nem mondhatom ennek az idegennek, hogy Sarahnak hívnak ugyebár?
– A te neved meg valami fura akármi, amit még megjegyezni se tudnék, na de a Sarah! Az milyen cuki név ugye? – fordul felé mert tudja nem érti őt
– Olyan mint én vagyok, a legcukibb a világon– mondja nagy elégedetten. Shay nem szólt csak néz rá, majd sóhajtva mutatja a nevét, hogy ne feljtse el.- Shay ez az ő neve! Sarah néz rá, nézi, majd azt mondja, Shay? Nem is olyan rossz név!
Shay is még nézi a lányt, amikor belép Liam és megzavarja őket, ekkor megijed Sarah és gyorsan beugrik Shay nyakába, aki mérgesen fordul Liam felé, hogy miért ment oda megint, mire ő mutatja, hogy nem tud tovább pihenni mert van egy fellépése gyakorolnia kell. Shay a lányra nézett, vajon mondja el neki vagy hagyja hadd pihenjen. Liam megkérdezi rájött-e már bármire? Shay rázza a fejét, de elmondja Liamnek honnan érkezett a lány és hogy szerinte emberkereskedők vitték oda. Liam tapsol, amitől jobban hozzábújik Sarah. Shay kéri ne legyen hagnos fél a hangoktól és az idegenektől is! Liam felemeli a két kezét, hogy érti rendben van, viszont mennie kell próbálni! Shay bólint, amikor Liam elmegy még mindig az ölében ül Sarah, ekkor néznek egymásra és hirtelen elugrik. Sarah megfogja a kezét mert érzi róla beszéltek. Shay elé áll és azt mondja:
–Ne ijedj meg nem rólad volt szó, csak fellépésem lesz és próbálnom kell.
Mivel azonban így sem értette mutatja nyugodjon meg semmi baj, a szobája felé mutat, hogy menjen pihenni. Sarah morogva indul el, hogy neki hiába mond bármit is, tudja jól átfogja adni a rendőröknek, akik egy szót sem értenek majd abból amit mond. Sarah visszalépve állt meg előtte, rámutatva fenyegeti meg, hogy tényleg mindenkinek azt fogja mondani, hogy egy pár, akkor lerontja a hírnevét, mert egy külföldivel jár! Shay feláll és közel hajolva hozzá gyengéden koppint a homlokára, és ott hagyja.
A napot a próba termében töltötte, amíg Sarah az egész házat felfedezte, mivel sosem járt akkora házban hamar eltévedt, leülve egy sarokba várta meg amíg észreveszi Shay, hogy eltűnt. Nagyon mérges magára, hogy miért olyan kíváncsi lehet csak hetek múlva jut eszébe a férfinak, hogy eltűnt akkor pedig éhen fog halni! Megígéri magának, ha egyszer megtalálja az idegen híresség akkor többé nem megy egy lépésre sem tőle!
Shay azonban csak késő délután állt meg pihenni, gondolta megnézi a kis pimasz betörőt, amikor azonban felment nem találta, mindenhol kereste mindhiába, azon gondolkodott vajon hova lett, csak nem ment ki ismét?
A ház túl hatalmas ezért jó sokára találta csak meg a legfelső emelet egyik sarkában ülve. Sarah amint meglátta felpattanva ugrott a nyakába, zavarba hozva ezzel Shayt, aki azt sem tudta mit tegyen, de muszáj volt megfognia mert a végén leesik. Kis idő múlva tette csak le és a két kezét széttárva mutatja mi történt? Sarah nagy hanggal magyarázza, miért kell annyi szoba és olyan nagy ház, azt hitte sosem talál rá senki sem! A sztároknak akik ott élnek mindnek ekkora a háza? Nem is érdekel mert úgy sem érteném- válaszol is azonnal rá. Shay még mindig meglepetten nézi mikor mutatja menjenek ideje vacsorázni, ekkor néz végig rajta Sarah, mert a próba után tiszta izadt volt, de nagyon dögös.
–A te munkád vajon mi? A zene mellett táncolni is kell? Ajjj te, amilyen jóképű vagy és izmos biztos odáig vannak érted a rajongóid, erre itt vagyok én, egy kis idegen, de aranyos lány, aki miatt nem tudsz gyakorolni ugye? – A kérdésére nem is várja meg a választ, hisz látja nem érti őt, elindulva szalad vissza és fogja meg a kezét, mert nem akar megint eltévedni. Shay morogva szidja, amiért annyi butaságot beszélt, ha tudja akkor hagyja még egyedül kicsit. Sarah megáll mert nem érti, de Shay csak legyint és mutatja az utat.
A lépcsőn mentek, hogy szokja a helyet és lassan mutatja neki a szobákat és minden emeletnél megáll, hogy figyelje mi hol van. Sarah azonban csak a hatalmas csillogó dolgokat látja és mindent megfog amit csak tud. A legnagyobb szoba a próba terme, ami edző terem is ahol gyakorol. Sarah a hasát fogja mert éhes, de nagyon érdekli mit csinál, kéri mutogatva énekeljen neki. Shay a hangja miatt elneveti magát, mire Sarah rácsap, majd megfogja a kezeit és kéri álljon oldalra, ő pedig rákacsintva bekapcsolja a zenét, veszi a mikrofont, a legújabb zenéjét énekli el és végig táncolja a koreográfiát is, ami nagyon lenyűgözi a lányt…

Szólj hozzá!