A vágy hatalma/19. fejezet

A következő pillanatban már hevesen csókolta Jacket. A férfi mozdulni sem bírt, Karen olyan erővel tapasztotta az ajtóhoz.
A csókja annyira szenvedélyes volt, hogy Jack szinte beleszédült. A nő szíve hevesen vert, és minden erejét összeszedte, hogy ne engedjen a vér iránti vágynak. Elfordította a fejét, hogy ne lássa a férfi lüktető ereit a nyakán. Az érzelmek és a szenvedély hulláma elsodorta őket. Hevesen szeretkeztek a lakás több pontján, míg végül az ágyban kötöttek ki. A vad és egyben érzéki szex, nem csak a testi vágyukat elégítette ki, hanem mélyebb, lelki köteléket is létrehozott közöttük. Jack fel sem fogta igazából mi is történik, csak hagyta és élvezte ahogyan a nő használja a testét, miközben egyre erősebb szerelmet táplált a nő iránt.
Az aktus végén Karen elgyengült, de a szomjúság még mindig égett benne. Jack halk sóhajjal feküdt mellé nem sejtve, hogy a veszély még mindig jelen van. Karen ajkai közelebb húzódtak Jack nyakához. Belső küzdelmet vívott: vágyott a férfi vérére de nem akarta bántani őt. A teste viszont követelte a vért. Ajkaival Jack nyakához ért, könnyek csillogtak a szemében. “Ha nem kapom meg, talán elveszítem az irányítást.” A szomja erőteljesen tombolt benne. Bocsáss meg nekem – suttogta. Végül, egy határozott, de óvatos mozdulattal belemélyesztette fogait Jack bőrébe.
A vér lassan csordogált, és Karen érezte, ahogy ereje visszatér. Közben figyelt arra is, hogy ne veszítse el az irányítást. Ahogy telt az idő, egyre jobban sikerült uralkodnia magán, és hamarosan már csak egy finom, bizsergető érzés maradt, ahogy elhúzódott a férfi nyakától.
Karen vágya, és a szeretete összefonódott ebben a pillanatban, a következőben viszont ölni vágyott.

Szólj hozzá!