A vágy hatalma/21. fejezet

Karen lassú léptekkel haladt hazafelé.
A bűntudat és a kettős érzések, borzalmasan felkavarták. Nem bánta meg amit tett, mert soha nem volt még ennyire felkavaró szexuális élménye, és abban bízott, hogy így már ő is halhatatlan. Jack mindeközben, nemhogy relaxált volna, kétségbeesetten várakozott s percenként nézte a nyakán lévő harapásnyomot. Nem tudta mihez kezdjen ezek után Karennel, a nővel, akibe halálosan szerelmes. A nő megérkezett a házhoz, megállt egy pillanatra. Az ajtó mögött, a szobákban ott volt a férfi, aki őszintén szerette őt. Ahogy belépett a házba, a csend szinte kézzelfogható volt. Lépései nesztelenek voltak, de a szíve dübörgött a mellkasában.
-Mi történt? kérdezte a férfi, aggodalommal a hangjában.
– Olyan vagy, mint aki szellemet látott.
A vámpírnő szemei fájdalommal teltek meg, és lassan közelebb lépett hozzá. Leült a férfi elé, és megfogta a kezét. Az érintése hideg volt, mint mindig, de most valami más is volt benne – a bűntudat és a fájdalom hidege. Karen mély levegőt vett, és próbálta összeszedni a bátorságát.
– Hol voltál? – kérdezte Jack halk, de érezhetően aggódó hangon.
Karen szemei találkoztak a férfiéval, és az érzések kavalkádja elöntötte a szívét. Meg akarta mondani neki az igazságot, de félt a következményektől. Végül csak annyit mondott:
– Sajnálom Jack. Volt egy… bonyolult éjszakám. A férfi közelebb lépett hozzá, kezét Karen arcára helyezve. – Érzem, hogy valami nincs rendben. Kérlek, mondd el mi történt.
– Csak… nehéz éjszaka volt – mondta halkan, próbálva elrejteni az igazságot. Jack átölelte, és Karen szinte érezte, ahogy a bűntudat még erősebben szorítja a szívét. Azt kívánta, bár elmondhatná neki az igazat, de félt, hogy ezzel mindent elveszítene. Így hát csendben maradt, és próbálta elnyomni lelkiismerete szavait..

Szólj hozzá!