Holnap Magazin találkozó és Irodalmi délután (2013)

A rendezvény vendégei között sok Holnap Magazin író, költő is jelen lesz.
Szerzők, akik jelezték részvételüket:
Angyal Teréz, Balló Norbert, Bakos József, Barócsi Péter, Bazsó Éva Andrea, Cobblah Ilona, Csató Gáborné, Esztergom Szentgyörgymezei Kapássy Sophie, Farkas Viola, Frideczky Katalin, Füleki Klári, Fülöp Adrián, Fülöp Beáta, Fülöp Gábor, Kontra Marika Szvíta, Kozák Vilma – szusi, Kozma Zsuzsanna, Kő-Szabó Imre, Kun Tibor, Dunai József – Leonardovics, Móritz Mátyás, Szála Gabriella Szilágyi Marcsi, Szöllősi Dávid, Lambrozett, Tátos Gyöngyi, Tóth A. Tamás – Tota, Winczheim Tibor és vendégeik.

Csatlakozz Te is, Gyere el Március 23.-án szombaton rendezvényünkre!

Minden év tavaszán nagyszabású rendezvény keretében a Holnap Magazin szerzőinek írásaiból összeállított műsort mutatunk be tagjainknak, látogatóinknak. Célunk, hogy az alkotók és az irodalmat szerető olvasók személyesen is találkozzanak és magazinunkat még jobban megismerhessék.
A rendezvény ideje ebben az évben: 2013. március 23. szombat. 16.00 – 18.00
Helyszíne: Márai Sándor Közművelődési Intézmény. 2314. Halásztelek. Posta köz 1.
A részvétel mindenki számára: INGYENES!
A rendezvényen kerül átadásra Winczheim Tibor és a Holnap Magazin részére a Magyar rekord díszoklevél, amely a 2012-es irodalmi rekord hivatalos bejegyzését jelenti.
A rendezvényen versek, rövid történetek, részletek hangzanak el a megjelenő sci-fi kötetből, mese könyvből, Anyák napi kötetünkből és a Holnap Magazin szerzőitől, valamint Winczheim Tibor rekord köteteiből.
A rendezvényen a 2010-es, 2011-es nyomtatásban megjelent HM Holnap Magazinok példányai a készlet erejéig, csak ezen a rendezvényen: INGYENESEN elvihetők!
A 2012-es és 2013-as magazinok 200.-ft/db áron, eddig megjelent kiadványaink pedig rendkívüli, kedvezményes áron vásárolhatóak meg.
A márciusban megjelenő három kötetünk szintén megvásárolható lesz rendezvényünkön.
A részt vevők között a rendezvény végén, három könyvcsomagot sorsolunk ki, amelyek mindegyike tartalmazza Winczheim Tibor 7 db novellás kötetét!
A színész előadók: Joó Gábor, Holl Nándor, Makay Andrea és Dögei Éva
Ha el tudsz jönni a rendezvényre, jelezd légy szíves e-mail címünkre:
holnapmagazin@gmail.com
Hozd magaddal barátaidat, ismerőseidet is.

Rendezvényünk támogatói:
Márai Sándor Közművelődési Intézmény
Kék Duna Wellness Hotel
Unity Design


Útvonal, megközelítés a szervező (Cobblah Ilona jóvoltából):
Az útvonal..
Kocsival érkezők az M0-on a Halásztelki lejárónál lehajtva, egyenesen a Rákóczi F. úton kifelé jövet(ez kb 10 perc a lejárótól…) elérve Halásztelket a közlekedési lámpa után.. Tutti-Frutti cukrászda sarkán befordulnak jobbra és pár méter gurulás után egy kis téren ott a helyszín.

De aki Pestről jön kocsival van másik útvonal is: Petőfi híd pesti hídfőjétől a Boráros térről a vágóhíd irányába, ott jobbra fordulva, Csepelen keresztül is ki lehet jönni. Végig a Rákóczi F. úton.

Aki nem kocsival érkezik..
Szintén Boráros térről, Csepel felé induló HÉV-vel három megálló a Szent Imre térig.
Ott leszállva, a tér másik oldaláról induló sárga Volán busszal 15-20 perc Halásztelek.. a sofőrnek szóljatok hogy a Kisgyár utcai megállónál szállítson le ( a közlekedési lámpa előtt).
Ezután a lámpát elhagyva egyenesen tovább (egy-két perces séta), a cukrászda sarkánál ahogy fentebb írtam, jobbra fordulva ott egy tér és a helyszín..

Aki eltévedne, vegye fel a kapcsolatot Cobblah Ilonával: 20/200- 4386-as telefonszámon.

Üdvözlettel:
Bakos József

“Holnap Magazin találkozó és Irodalmi délután (2013)” bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. Kedves Ilona, Kedve Mindannyian!
  Nagyon szeretnék elmenni a találkozóra, remélem most oda is érek, nagy izgalommal várom, hogy láthassalak Benneteket!
  Szeretettel: Zsuzsa
  Kozma Zsuzsanna /zsubanya/

 2. Kedves Mindenki .Ha egy mód van rá ott leszek. Szeretnélek látni titeket akiket jól ismerek. És azokat akiket még nem ismerek.
  Szeretettel Gyöngyi.

 3. Kedves mindenki .. hozom és beírom ide majd a hétvégi Hév és Volán busz menetrendet is..hogy időben szervezni tudjátok az utazást

  Kedves Dávid örömmel olvastalak ..igen, jó egy óra alatt ki lehet érni.
  Csepelről a Rákóczi úton egyenesen …Halásztelekre lehet jutni..minden kunkor nélkül..

  A névlistára nekem is szükségem lesz.. mindenkitől írói és nick nevet kérünk, mert készülni fognak a névjegy kártyák..

  Üdvözlet mindenkinek szeretettel
  Ilona

 4. Kedves Józsi!
  Időben megírom a neveket, mivel lehet, hogy 2 autóval megyünk, mintegy tízen. De még mindenolyan képlékeny…
  Szervusz: Tibor

 5. Szándékom szerint ott szeretnék lenni a találkozón. Ha nem jön közbe semmi, ott is leszek… A főváros 7. kerületéből szerintem egy bő óra alatt oda lehet érni villamos+HÉV+Volán-busszal. Azért még megnézem az autótérképen, hogy hová is esik ez a Halásztelek, de nem megyek kocsival.
  Üdvözlettel:
  Dávid

 6. Kedves Kohut Katalin!

  Remélem, tudsz jönni a Halásztelki találkozóra, már csak azért is, mert nagy bulit szerveznek a Józsiék. Természetesen, ha családi, v. egyéb problémád van, semmit sem kérdezek, tiszteletben tartom a döntésedet. Viszont, ha csupán még nem tuccc dönteni, hallgass az "öregre", és jöjj, ott a helyed!
  Szeretettel: Tibor 😛

 7. Kedves Klári!
  Ennél nagyobb probléma ne legyen, s akkor az emberiség boldog lesz.
  Írtam a Zsuppinak, hogy a megbeszélésünk sztornó, hiszen sokkal jobban jár Veletek, ill. nekem sem kell kitérőt tennem a Keletihez.
  Visznek a Mátrától, Gyöngyöstől és az M3-tól délre elterülő község, Fóttól kb. 50 km-re. Egyik adat szerint 11.000 körüli a lakosság száma (elírás lehet), másik forrás szerint csupán 1.089 fő. Végső soron mindegy, hiszen már a tatárjárás előtti időkből van írásos emlékünk erről a szép településről.
  Na, ennyit arról, hogy nem mond nekem semmit a VILÁG KÖZEPE!

  Akkor várlak Benneteket Halásztelken!

  Sziasztok: Tibor 😛

 8. Sziasztok!

  Tibor rádöbbentett, hogy félreérthető kérést tettem közzé.

  Igyekszem pontosítani.
  Március 23. napján én (Füleki Klári) a párommal autóval megyünk Halásztelekre.
  Muszáj vinnem magammal, mert nincs jogosítványom. (Ezzel több tucat ember életét mentem meg nap mint nap.)
  A hátsó ülésen van két szabad hely. Azok közül a holnaposok közül, akik "útközben laknak", vagy én lakom nekik "útközben" ketten velünk utazhatnak. (Mi Gyöngyös kistérségben lakunk. Ha azt írnám, hogy Viszneken, nem mondana semmit.)

  Jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadom el. Van két utasjelöltünk, ha nekik jó, akkor megtelt a kocsi. Mindenképpen visszajelzem, ha van még szabad hely.
  Találjuk meg egymást!
  Üdvözlettel: Klári

 9. Üdv. Mindenkinek!

  A TELEKOCSI felől érdeklődnék, hogy volna e valaki Miskolc irányából, vagy valaki aki a keleti pályaudvaron feltudna csípni?! Az üzemanyagköltségbe természetesen beszállok…

  Privát üzenetbe vagy a gabor.zsuponyo@gmail.com címre várom a lehetőséget…

  Üdvözlettel:
  Gábor

 10. Itt is megismétlem, hiszen az Üzenőfal törlődik: Fótról indulok. Északról-délre, a fővároson át bárkit felvehetek, ha megbeszéljük időben a találkozás helyét, idejét. Nálam 3 hely van, ha Nyúlfirka jönne, akkor még 2. Várom a jelentkezőket a winczheim@freemail.hu-ra, vagy ide.

  Szervusztok: Tibor

 11. Kedves Klári!

  Jó ötlet a TELEKOCSI szervezése, tedd fel az Üzenőfalra is! Remélem, valaki csak "felvesz" Téged, de ha nem, és el tudsz jönni Fótig, innen már le tudlak vinni Halásztelekre!
  Puszi: Tibi

 12. Kedves Tagtársaim!

  Arra szeretnélek kérni Benneteket, ha van köztetek olyan emberke Gyöngyös térségében, aki nagyon szeretne ott lenni a találkozón (persze rajtam kívül), azt az emberkét (vagy azokat az emberkéket) arra kérem vegye fel a kapcsolatot velem.

  UTAZZUNK EGYÜTT! E-mail címem: fuleki.klari@gmail.com

  Kedves Ilona!
  Nagyon várom a találkozót!
  Szeretettel: Klári

 13. Majd küldök át fényképeket Róza! Azért vagyunk egy nagy család, hogy segítsük egymást!
  Pusssz: Én

 14. Kedves Ilona! Kedves Mindenki!
  Annyira sajnálom, de most nem tudok ott lenni. Hiányozni fogtok. Remélem most is megkapjuk mi, akik nem lesznek ott a fényképes és részletes beszámolót.
  Szeretettel: Jártó Róza

 15. Kedves Ilona & Mindenki!

  Sok-sok irodalmi közösség létezik az országunkban, egyik jobb, mint a másik, és mind igazán színvonalas. De a "Holnaposok" -eddigi meglátásom szerint-, összetartóbb, barátibb, és egymásra odafigyelőbb, mint a többi. Ha nem hiszed, jöjj Halásztelekre, és meglátod…
  Dzsenyami már megdicsérte könyveimet, akárcsak a Fót-Cafe, a Fóti Hírnök, Mami, Kisrózsi, Tamás István, a Magyar-Amerikai Hírújság Főszerkesztője, Józsink, a Fúzió- és a Magyar Katolikusok Rádiója, a Köz-Tv, és a Veresi Tv is. Köszönöm mindenkinek.
  De most nem a magam fényesítése a lényeg, hanem az a 3 könyvcsomag, melyek értéke darabonként is több, mint 10.000 ft, és eléggé színvonalasak ahhoz, hogy érdemes legyen megpályázni azokat! Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
  Én is sok emberre vagyok kíváncsi, a régiek mellett pl. Fradi Endrére, akivel napi kapcsolatban vagyok, annyira tetszenek írásai. Ismerkedjetek, nézelődjetek, érezzétek jól magatokat!
  Ezt kívánom minden kedves tollforgató társamnak: Tibor :P:P:P

 16. 🙂 Szép napot mindenkinek ..nos az a Cobblah Ilona én lennék .. ha valaki nem ismerne:) a nick nevem után… Várunk új és régi holnaposokat, olvasókat, barátokat, irodalom kedvelőket..
  Remek hangulatu esténk lesz az biztos…ennek érdekében én a részemről mindent megteszek…
  Szeretettel
  Ilona

Szólj hozzá!