Holnap Magazin találkozó 2015

Összes megtekintés: 3,432 

2015. november 21-én, szombaton 17 órai kezdettel Holnap Magazin találkozót tartunk.
Helyszíne:
Malom közösségi tér – Összefogás Újbudáért Egyesület különterme: 1119 Budapest, Újbuda, Fehérvári út 88/c.

A rendezvényen Makay Andrea és Holl Nándor színészek előadásában hangoznak el a Holnap Magazin alkotóinak, íróinak, költőinek verseiből, rövid prózai alkotásaiból, novella részleteiből összeállított műsorunk. Ezen az alkalmon a műsort egy kis zenével is fűszerezzük: Kapási Zsófia csellójátékával.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne személyesen is találkozni a magazin szerzőivel, tagjaival, munkatársaival, vezetőivel.

Ezen a napon rendkívüli könyvvásárt is szervezünk!
Csak itt, ezen a napon, a készlet erejéig, minden könyv árából, amely a Holnap Magazin Webáruházában található, további 10% engedményt adunk a helyszínen!
Az ünnepek közeledtével nálunk beszerezheted szeretteid, barátaid, ismerőseid ajándékát.
Egy jó könyv emeli az ünnep fényét is és maradandó ajándék, mindenkinek!

A 2.000 Ft felett vásárlók között nyereményjátékot hirdetünk 2015. október 1 és december 10 között.
Sorsolás: 2015. december 10.
Nyeremények:
5 db 1 éves HM Holnap Magazin előfizetés a nyomtatásban megjelenő magazinunkra.
5 db 5.000 Ft értékű könyvcsomag.
A könyveket a nyertesek választhatják ki készletünkből és ingyenesen, még az ünnepek előtt minden nyertesnek postázzuk.

Rendeld meg már most Webáruházunkban a köteteket és vedd át rendezvényünkön az összeállított megrendelt könyvcsomagodat.

Részvételedet, kérjük jelezd nekünk e-mailben: holnapmagazin@gmail.com, hogy minden vendégünkről megfelelően gondoskodni tudjunk.
Gyere el 2015. november 21.-én és tölts velünk egy délutánt, ismerj meg minket személyesen is! Az 1 órás műsor után kötetlen beszélgetésre van alkalom velünk és a színészekkel is.

Várunk szeretettel!
Bakos József – Főszerkesztő

“Holnap Magazin találkozó 2015” bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Kedves Józsi, kedves Barátaim, alkotótársaim !

  Már csak egy óra választ el titeket attól a szép és meghitt perctől, amikor kezdetét veszi az őszi HOLNAP MAGAZIN TALÁLKOZÓ. Kívánom érezzétek jól magatokat, ismerkedjetek meg egymással személyesen is, és maradjon számotokra felejthetetlen ez a mai délután.
  Üdvözlettel, baráti öleléssel és sok-sok puszival köszöntelek benneteket, azokat is akiket még eddig személyesen nem ismerhettem meg.
  Sikeres találkozót kívánok, és reménykedem, lesz videó is, hogy mi is részesülhessünk az ott elhangzottakból, és veletek örülhessünk.

  Szeretettel, Fehérvári Zsófia.

 2. Kedves Józsi, köszönöm a részletes programot.
  Remélem, hogy sikerül elmennem a rendezvényre. Pillanatnyilag az útvonalon töprengek, hogy jutok el oda Kelenföldről vagy a Déliből – még nem tudom. Csak használom a gépet, útvonalkereséshez még nem értek. 🙂 Ha igaz, a héten jön hozzám valaki, aki remélhetőleg eligazít.
  Üdvözlettel:
  Tünde

 3. En is dolgozom délelőtt. ..de ott leszek úgy néz ki…várom már hogy megismerjelek benneteket. Remélem nem jön közbe semmi…:)

 4. Én is szeretnék részt venni, de ezen a napon lesz 1 éves Lujzi unokám családi köszöntése, és nem tudom, hogy az mettől meddig tart majd… Ha 4-kor el tudok jönni tőlük, akkor talán 5-re odaérek Újbudára. Ha nem, akkor mindenkinek kellemes szórakozást, jó találkozót kívánok! 🙂

 5. Tibor!
  Nem lehet most felolvasni saját írást.
  Marcsi!
  Elég nehéz helyet találni rendezvényhez és tökéletes időpont nincsen. Van aki ezen a napon is dolgozik, előbb nem is tudna ott lenni. Például én magam is.
  Bízom benne hogy jöttök és találkozunk személyesen is.

  József

 6. Szeretnék részt venni,remélem sikerül eljutnom.Igaz a messzebbről érkezőknek nem a legideálisabb időpont ez a 17 óra de próbálkozom:)
  M:)rcsi

 7. Kedves Józsi!
  Nagyon boldog vagyok, hogy végre személyesen is találkozhatok veletek, a szerzőtársaimmal és részt vehetek a Találkozón! Izgatottan várom a napot!
  Mindenképp ott szeretnék lenni! Remélem, – a jó Isten is megsegít és semmi probléma nem jön közbe! Szívből gratulálok a szervezéshez!
  Szeretettel: Ági(l)

 8. Kedves adminunk , én is örülök a találkozónak .. remélem sikerül részt venni , … Violám bízom benne összefutunk újra
  addig is
  Szeretettel
  Ilona
  A KITŰZT A NEVÉVEL MINDENKI HOZZA MAGÁVAL AKINEK VAN !!!! 🙂

 9. Kedves Józsi!
  Örülök, hogy sikerült összehozni a Találkozót. Sajnos azon a napon van fellépésem a Lángban a Kézfogás Együttes 20 éves Jubileumi műsorán 15 órától.
  Ha végzek, megpróbálok odamenni.
  Szeretettel: Viola :]

Szólj hozzá!