“Üzenőfal” bejegyzéshez 559 hozzászólás

 1. Kedves Endre! A személyes menüben (Üdv…) Saját profilom, és ott a Fiók szerkesztése (a képed alatt) megnyitásával tudod szerkeszteni a vezetéknevest, keresztnevedet, és email címedet.

 2. Kellemes estét mindenkinek! Itt újra: “Esik eső szép csendesen csepereg”, de már délután egy hatalmasat sétáltam, amíg tűz/ill. esőszünet volt. 🌞☀️☀️🌤⛅️🌥🌥🌦🌧

 3. Sziasztok!
  A korábban többször jelzett bejelentkezési problémát és nem frissülő hozzászólások/írások problémáját javítottuk. A szükséges beállításokat az oldalunkon elvégeztük.
  Mivel a Holnap Magazin is, ahogy a legtöbb weboldal a böngészőben átmeneti fájlokat és sütiket tárol, így a beállítás nem biztos, hogy mindenkinél azonnal frissül. Minden böngészőben lehetőség van a tártolt adatok törlésére, így a törlés után a friss adatok és beállítások újra betöltésre kerülnek. Ehhez készítettünk egy kis leírást, amit itt találtok: https://holnapmagazin.hu/helpie_faq/hogyan-torolhetem-a-bongeszoben-tarolt-sutiket-es-ideiglenesen-tarolt-fajlokat/
  Üdv: Máté

 4. Kedves József!

  Belépve megnyomtam a Ctrl és R gombot, de továbbra sem történt semmi. Ugyanazt látom, mint eddig, nincsenek hozzászólások és a vers javítatlan verziója van fenn. Megjelent írásaim címszónál választom ki a verset.

  János

 5. János, a magazin oldalára belépve nyomd meg egyszerre a Ctrl és az R gombokat. Ez frissíti a gépeden az oldalunkat. Írj ha rendben van.

Szólj hozzá!