“Üzenőfal” bejegyzéshez 1 217 hozzászólás

 1. Kedves Ottília!

  Borzasztóan sajnálom, ha elismerőnek szánt hozzászólásom félre lehetett érteni. Viszont, ha Vicus nem akar megvédeni, akkor magamtól soha az életben nem jöttem volna rá arra, hogy én bántottalak meg. Kérlek szépen és egyúttal mindenki mást is, hogy ha bárki hozzászólását, megnyilvánulását bántónak érzi, akkor azt az “elkövető” személlyel próbálja első körben tisztázni, mert akkor esetleg azonnal kiderülhet, hogy szó se volt erről, mármint a bántó, sértő szándékról. Örülök, hogy Vica jól értelmezte soraim. Mindig megkeresem a nyerteseket, hogy gratuláljak, és ha előtte nem olvastam a művet, akkor egyúttal ezt is pótoljam. Nagyon szépen mutatta be a mű, hogy milyen ellenségesek tudnak lenne az emberek egymással, amit szomorúnak tartottam és tartok. Jó volt a téma is és lám a zsűrinek is tetszett, ezért is gratuláltam.

  További sikeres alkotást és nagyon jó egészséget kívánok!

  Szeretettel: Rita

 2. Kedves Ottília !
  Ne haragudj, hogy beleszólok, de szeretném kisegíteni Ritát az Amikor a kezdet a vég című nyertes írásműhöz érkezett kommentek miatt, ha nem bánja, illetve nem bánod 😊 .. úgy láttam félreértetted őt, és sajnálom, mert valóban nagyon konszolidált, elismerésekre és pozitív véleményekre fókuszál a Holnap magazin, most sem volt benne kritika.
  Azt írta : Ottílián kívül a zsűri IS ( !! ) nagyra értékelte a művedet… abszolút pozitív hozzászólás ! Nincs semmi gond..😉😊🌼

 3. Kedves Tagok!
  Szívből gratulálok a nyerteseknek! Számomra az a jó itt, a “Holnaposok” oldalán, hogy soha nem találkoztam még negatív hozáállással. És, erre, kapok egy nem igazán kedvező “kommentet”. A pont nyertes novellapályázat kapcsán. Hogy az én véleményem kivételével, elismerve az írás. Kiakadtam. Mivan????. Választ nem kapva, tanakodom? Mit vétettem?
  Igazán szép estét, és minden negatív hozzászóló kommentet feledve…
  Üdv… mindenkinek.
  Ottilia

 4. Köszönöm szépen a zsűrinek a megtiszelő díjazást, nagyon örülök neki! Gratulálok a szerzőtársaimnak is!
  Éles Anett

 5. Tisztelt József!
  Arra szeretném kérni, hogy a most feltöltött versemet, ” Az ég nevetése” ciműt, ha lesz egy kis ideje, javitsa majd át benne a hosszú ” ire ” vonatkozókat, mert sajnos
  az új laptopon egyelőre nem találom a hosszú i betűt. Nagyon köszönöm előre is, és kivánok minden jót!!!

Szólj hozzá!