“Üzenőfal” bejegyzéshez 1 723 hozzászólás

 1. Az ÚJ Tollforgató és verselő vers cím: VÍZPARTON
  Várjuk szeretettel a címhez kapcsolódó verseket, történeteket.
  Mi jut eszünkbe a VÍZPART szó hallatán? Leginkább nyári élmény, de lehet bármely időszalhoz köthető történet. Augusztusban csúcsra járatjuk a nyári szabadságot, pihenést, vagy csak egy-egy rövid kikapcsolódáshoz keresünk fel frissítő környezetet. De kapcsolódhat az év bármely időszakához a történetünk: egy megtörtént esemény, élmány, vagy elképzeljük, milyen lenne ha… esetleg visszaemlékezünk arra, milyen volt egykor… Élvezzük a jó időt és néha zavar is minket, ha hőség van, pedig télen milyen jó lenne egy kicsi ebből a plusz melegből. Vagy éppen rossz időben jártunk ilyen helyen. Minden évszak sok emléket hordoz. Pozitív, romantikus, jó emlékeket, vagy éppen szomorú, vagy rossz emlékeket. Ebben a hónapban olyan versek küldhetők be, amelyek ezt az érzést fogalmazzák meg. Egy elképzelt valóságot, álmot, vagy egy emléket, amely annak idején még csak gondolat volt, később már valóság, most pedig emlék!
  Vízparthoz kapcsolódó nem csak nyári történetek, életképek, pillanatok, események, amelyek megváltoztatták, vagy megváltoztathatták volna a benne szereplők életét, vagy csak jó emlékezni rá, vagy éppen azon dolgozni, hogy valóra váljanak!

 2. A júniusi pályázati nyertesek:
  Vers: 1. Fleiszig Rózsa 2. H. Gábor Erzsébet 3. Semjéni Liliána
  Próza: 1. Tasev Norbert 2. Révész Márton 3. Mihala László
  Tollforgató: 1. Rapi Alexandra Enikő 2. Fercsák Lászlóné 3. Márkus Katalin
  Verselő vers: Nikka71 (Berláné Pálinkás Mónika), Barna Nikoletta, contra55 (Horváth Edina Anna)
  Gratulálunk minden nyertesnek.
  A nyerteseket külön e-mailben is értesítjük.
  Köszönjük mindenkinek a részvételt.
  Várjuk szeretettel írásaitokat az új pályázati fordulókra is.
  Szép napot!
  Üdvözlettel
  József

 3. Kedves Gyöngyi és Erzsébet!
  Ellenőrizzük a regisztrálót.
  Ha ember akkor írunk neki, ha kéretlen automatikus reklám, töröljük.
  Szép napot!
  Józsi

 4. Kedves Gyöngyi! Nagyon örülök, hogy megírtad az üzenetet az angolul írt regisztrált társunknak. Teljes mértékben igazad van, nem tudom, ki lehet az illető, de ilyen hozzászólást mostanában nem láttam. Sőt, semmikor nem láttam. Üdvözlettel: V. E.

 5. Kedves qazxsw1, Hát ez igazán érdekes, de abszolút nem ide tartozik az üzenőfalra. Ha már megtetted, hogy regisztrálsz az oldalra és cikket akarsz írni a sportjátékosokról, ki hány érmet szerzett stb… írd meg magyarul, hogy az is elolvashassa, aki nem tud angolul, és a megfelelő rovatban publikáld. Fgy

 6. Kedves Józsi!

  Én köszönöm neked, hogy ítt lehetek. 🙂 Örömmel osztom meg veletek verseimet.
  Szép estét!
  Szeretettel: Noémi

 7. Kedves Noémi!
  Nagyon köszönöm, hogy olvastad és köszönöm, hogy itt vagy velünk.
  Várjuk szeretettel további írásaidat.
  Szép estét!
  Szeretettel: Józsi

 8. Kedves Józsi!
  Olvastam a jegyzetedet. Én ritkán szoktam írni neked vagy a remekebbnél remekebb alkotásokhoz. De itt vagyok. A legjobb helyen! Örömmel tölt el, hogy itt lehetek. Köszönet a munkádért/ munkátokért és ezért a remek közösségért.
  Szép nyarat és pihenést kívánok mindenkinek!
  Szeretettel: Noémi

 9. Szép napot kívánok Mindenkinek!

  Csak azt szeretném megkérdezni, aki tud segítsen, hogy varázsoltok némelyik íráshoz virágot, vagy mosolygóst, mert ugye már nincs emoji. Én legalábbis nem látom, pedig néha annyira odakívánkozik egy mosoly. Köszönöm.

 10. A Varázslat c. versem véleményezésére kétszer válaszoltam. Elnézést kérek a duplázásért, de nem tudtam kitörölni – talán ti megtehetitek.
  Megköszönném. Vadvirág

 11. Kedves Ilona! Írásod arra ösztönzött, hogy megírjam egy jegyzetben mindezt kicsit összefoglalva és feltettem a Holnap Magazin oldalára. Bízom benne, hogy talán egy kicsit ez is segít abban, hogy jó irányba változzanak azok a dolgok, amelyek mostanában kissé félrecsúsztak ebben a társadalomban.
  Szép hétvégét!
  A cikk a főoldalon és a vélemény rovatban olvasható:
  https://holnapmagazin.hu/cikkek/90575/

 12. Kedves Józsi!

  Köszönöm szépen a reagálást, de miután ezt a fészen már olyan szépen megbeszéltük, újra itt nem írnám le a válaszomat. Kellemes hétvégét, kikapcsolódást, strandolást kívánok Mindenkinek!
  Icu

 13. Kedves Ilona!
  Nyár van és ilyenkor mindig kevesebb az itt töltött idő. Nincs ezzel semmi baj, az élet odakint van, a családdal, a napon, a strandon, kirándulással, nyaralással.
  Jön majd az ősz, a tél, lesz elég nyugodt idő a szobában, de attól még most is itt vagyunk, alkotunk, megosztjuk egymással az írásainkat.
  És ez is fontos, nem csak a kommentelés. Nyilván jól esnek a bátorító szavak, amiből most éppen kevés van, de attól itt egy jó közösség van.
  Mi amit lehet megteszünk, hogy segítsünk, ennél többet nem tudunk, de ha van bármilyen ötlet, javaslat, írjátok meg nekünk.
  Az interneten az irodalmi és “irodalminak titulált” oldalak is elszaporodtak, válogathatnak az alkotók.
  Bízunk benne, hogy kiszelektálódnak azok, amelyek nem értékteremtők.
  Mi továbbra is maradunk nektek, várjuk szeretettel írásaitokat.
  Szép hétvégét, jó pihenést, szép nyarat mindenkinek, de azért ne feledkezzetek meg rólunk sem! 🙂

 14. Kedves Holnaposok! Szomorúan tapasztalom immár hónapok óta, hogy egyáltalán nem vagytok kíváncsiak egymás munkájára. Ez azért régen nem így volt. Írtunk hozzászólásokat, nem is keveset. Megírtuk azt is, persze finoman, nem sértő hangon, ha valami nem annyira jött át az olvasó számára, de azt is ha szenzációsra sikerült egy írás. Most már kb. ott tartunk, hogy kevés kivétellel, meg se köszönitek, ha valaki olvasásra, netán kommentre méltat benneteket. Becsüld meg azt, ha valaki időt szán a műved elolvasására, és sose feledd, hogy ez egy irodalmi közösség. Tudom, már előre tudom, a főszerkesztő azt fogja válaszolni, hogy nincs idő,meg stb. Nekem ez nem kifogás. Ha arra van időm, hogy feltöltsem az írásomat, arra is kell időt szakítanom – csupán néhány perc – hogy társaimnak tegyek egy gesztust, csupán azzal, hogy olvasom, és véleményt alkotok. Mert ez így nem közösség, csupán egy lélektelen semmi, amiben én köszönettel, de a továbbiakban nem kívánok részt venni.

  Szép napot, sikereket mindenkinek: Icu

 15. ÚJ E-kötet:
  Megjelent Richard Fannin: Betty Rising – Pokoli játszma c. akció/fantasy regénye E-kötetben.
  540 oldal terjedelemben.
  Csak 18 éven felülieknek!
  Megrendelhető webáruházunkban.

Szólj hozzá!