“Csóka csók.” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Nekem az volt az érzésem, hogy játszottál a szavakkal és azok hangzásával. A mondókának az a lényege, hogy az apró gyermek figyelmét felkeltse, játékos legyen. A beszélni tanuló kisgyermeknek a hangok utánzása, ismétlése, keverése már magában jó móka, amiből lassan kialakul a beszéd.
  Végül, összegezve: szép volt!

 2. Kedves Timóca!

  Örülök, hogy jobb kedvet tudtam varázsolni Neked, már megérte feltenni a verset. Jó hogy így érzel Te is . Peth véleménye is fontos számomra, minta tiéd, vagy Sheldoné ( várom véleményét) vagy a többieké, és nem veszem zokon a kritikákat sem.
  Remélem már nem szomorkodsz. 🙂

  Szép napot!

  Éva

 3. Kedves Peth!
  Köszönöm, hogy benéztél. Nem értek veled egyet, mert számomra a "csacsi" szó itt butust jelent és ez a mondóka a buta csókáról szól. Szerintem a gyerekek is tudják mi a csók és nekik nem okoz problémát.Sok mondókának nincs értelme csak jól cseng és szórakoztat, még is megtanítják velük az oviban.
  Nem kell mindig mindenben az értelmet keresnünk, néha csak úgy legyen valami ami feldob, kizökkent a komor napokból. A gyerekek ezt jól tudják.Csak tanulhatunk tőlük.:)
  Üdv:Éva

 4. Kedves Zoli és Keni!
  Köszönöm a hozzászólásaitokat. Nem vettem gúnynak Keni! Sőt! Tetszik a humorod, és örülök hogy ezt váltottam ki belőled/belőletek versemmel.
  😀
  Sziasztok!
  Éva

 5. Kedves Éva!
  Játékos mondókád csupa csók… és csupa csé.
  Csúcsos – csoda -csípős -csőr. Nekem is tetszik. Remélem nem vetted gúnynak válaszom, – sajnos csak ilyen a humorom. ha-ha..
  Ezért hát neked is CSŐ-Agyő! keni

 6. Kedves Éva!
  Olvastam Tőled előző verseidből is, kedves írások, mély és jó érzésű ember vagy.
  A Csóka csók, szintés aranyos komponálás, tetszik nekem!
  Üdvözlettel:
  Zoli

Szólj hozzá!