Szinkópás meghasonulás

SZINKÓPÁS MEGHASONULÁS

Ódon zamatok miatt már nem törődöm a divattal! Újabb zamatok iránt méla fogékonyságtól fossza meg önmagát, ki csupán külsőségek árulkodó jeleire ügyel! Az érdekek egyeztetése ízlések különbözősége terén is hamar defektet szenvedhet! Mit jelent az exhibicionista trend?! Talán már másokat észre se vesszük csupán öltözködési szokásjoguk alapján, hogy inkább méltóképp a kifinomult, elegáns elittel keveredhessünk?

Tettesek s Áldozatok így együtt, egy cinkosságba keveredve helyezkednek tetetett patt-helyzetekre, mert tartanak tőle mit felelne a patinás közvélemény, ha sokuk kimutatnák foguk fehérjét! – S ha már egyszer az egészségmániás, csupa-külsőségekre hajazó felszínesség is nagyon idegesít; probléma-megoldást jelenthet, ha megpróbálnák meglátni sok hasonló között azt a kivételes Egyet! Görbe-tükrök üvegcserepeiben a különbözőség is másként fest!

Utolsó előtti pillanatokban vajon felismerhetőek-e a Hűség Jóbarátai?! Gyugyók és Timotheusz Tikitakik?! – Már minden tekintetben ott bújócskázik némán a visszatartott hideglelős elutasítás; beképzelt félreértés hasogatja fejüket s tarthatja őket még kalitka-fogságban! Képtelen álmodozások birodalmi rangsora, hogy egyszer majd mindenkitől megválik Valaki, vagy Valami! Még most is terjengve fertőz némi tudatos bizalmatlanság egymás között!

Érdekesebb lett már minden olcsó fogású szenzációhajhász Celeb-pillanat; békességes otthon ücsörgő beszélgetések helyett titkok ragacsos masszáival, süllyedő léghajók üzenete!

“Szinkópás meghasonulás” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. [b][i][color=#0066ff]Ez a szöveg valóban a meghasonulásainkról szól !

    – keni -[/color][/i][/b]

Szólj hozzá!