Béke

A béke szigetén,
Már nincsenek várak.

Már nincsenek várak,
Már nincsenek házak,
Nincsenek nyájak.
A vétkedet láttad,
Nincsenek nálad,
Aljasabb formák.
Feltörnek szavak,
Zavarodott normák,
Artikulált vacak..
Hasról csorogsz alá,
Te is a végét jelented.
Ugyan már,
Nem tudod, nem érted.
Karmolás vagy a hátamon,
Lassan, jöhet az enyészet.
Döntöttem szabadon,
Veszejtek vagy veszítek.
Kék s zöld folt leszek,
Átkokat gyűjtök s eszek.

Szólj hozzá!