Szeretet nélkül…


Szeretet nélkül…

Szeretet nélkül rideg a Föld,
A rét sem lenne üde és zöld.
Mosolyogj kedvesen, ha van kire,
Barátságod nem kerül semmibe!
Emberhez méltóan érdemes élni,
Egymást segítve…a bajban sem félni,
Örömben és gondban, van ki fogja kezed,
Nehéz utadon is együtt halad veled.
„Otthonunk” lesz a Föld, ha békében élünk,
Emberhez lesz méltó a mi földi „énünk”!

/Nem kell ám gondolni igen nagy dolgokra!
Szomszédaidnak nyújtsd segítő jobbod oda!/

Kövesdi Ferencné: Teréz

“Szeretet nélkül…” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. Kedves Anna!
    Kedves válaszod felmelegítette és reménnyel töltötte meg a szívemet!
    Igaziból visszamosolygok…látod ugye..a lelkiszemeiddel?
    Szeretetemmel átölellek:Teri

  2. Kedves Terike!

    Gondolataid megegyeznek az enyémmel is. Bízom benne, hogy nem kell sok idő, és mások is rájönnek, akik eddig nem ezt tették, hogy szeretet, megbecsülés, őszinte mosoly és emberség, segítségnyújtás, jobbá teheti életünket. Milyen jó is lenne, ha az életünket nem a kapzsiság, az önzés, a harácsolás irányítana. A remény nem veszhet el soha. Otthonunk lesz még a Föld és békében fogunk élni. Szép versedhez gratulálok, nagyon tetszett.

    Szerető ölelésemet és mosolyomat küldöm feléd: Anikó

  3. Kedves Terike!
    Nagyon tetszik, ahogyan megint versbe szedted bölcs gondolataidat. Téged mindig öröm olvasni!
    Szeretettel: Klarissza

  4. Kedves Terézke!
    Ismét csipa igazságot írtál, jó volt olvasni. Külön köszönöm az előadásunkról a megemlékezést és nagyon örülök, hogy ott voltatok.
    Szeretettel: Viola

  5. Kedves Teri!
    Igen ,a mosoly.szívvel és lélekkel s pénzbe se' kerül:)
    Örömmel olvastam
    Szeretettel János

  6. Kedves Timóca!
    Sok szeretettel küldöm Neked a biztató szavamat, mosolyomat, barátságomat:Teri

  7. Kedves Zsuzsa!
    Ugye, ha jobban érezzük magunkat/mint ahogy Te írtad/
    akkor minden jobban sikerül amihez hozzáfogunk!!!
    Nem kis dolog akkor a mi ajándékban küldött barátságunk, mosolyunk sem.
    Köszönöm:Teri

  8. Kedves Teréz!

    Egyetértek versedben írt mondandóddal. Néha kicsi, semminek tűnő dolgokkal is sokat segíthetünk másokon.
    Valóban, a mosoly nem kerül semmibe, attól mindenki jobban érzi magát.
    Üdv.: Torma Zsuzsanna
    :):):)

  9. Kedves Kriszti és Marcsi!
    Köszönöm értékes megerősítésteket, hogy Ti is nagyon fontosnak tartjátok az általam leírtakat!
    Teri

  10. Kedves Terike!
    Valóban, nem kellene sok embernek nagy dolgokra gondolni.Kicsit kellene jobban egymásra figyelni,igazán nem kerülne semmibe. Ahogy versedben nagyon szép gondolatokkal leírtad. A szeretet, a mosoly, barátság egymásra figyelés mindennapjainkban jelen kellene, hogy legyen. Sokkal több öröm és béke lenne akkor itt a földön.

    Szeretettel:Marcsi

Szólj hozzá!