Akadály

Akadály

Akadály van elől, hátul,
Jobb oldalt és bal oldalt,
Felfelé lehetne menni,
De a mélység fogva tart.

Nincsen mivel fogódzkodni,
Béna lett a két kezem,
Lábam sem akar már vinni,
Segíts Uram Istenem!

Nehezékek vannak rajtam,
Nem tudok menekülni,
Sötét falak körbevesznek,
Hogyan fogok repülni?

Nem tarthat a fogság soká,
Szenvedtem már eleget,
Közeledik a szabadság,
Látom is a fényeket.

Ismeretlen más világba,
Száll egy gyönge kismadár,
Születésnap készülőben,
Szerettei, őrá vár.

Új élete elkezdődik,
Örömteljes békében,
Régi emlék kitörlődik,
Boldog, örökéletben.

Budapest, 2013. október 20.

“Akadály” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Félelemmel teli sorok, ami a végén megnyugvásba torkollik…
    Tetszett a versed.
    Gratulálok, Judit

  2. Kedves Viola!

    Tetszik szomorkás hangulatú versed. Igen a vég egy újabb kezdet, csak nézőpont kérdése.

    Szeretettel gratulálok, Gabi

  3. Kedves Ida!

    Nagyon köszönöm kedves, értő szavaidat. Hálás vagyok mindenkinek, aki a gépen keresztül vigaszt nyújt.
    Szeretettel gondolok Rád: Viola (f)(l)(f)

  4. [color=#006633]Drága Viola!

    Gyönyörű a versed és torokszorító. Kívánom Neked, hogy így legyen, ahogy szeretnéd, majd ha eljön az időd. Addig meg maradj velünk, és ragyogd be a Holnapot, ahogyan teszed, amióta itt vagyok. Köszönöm, hogy ismerhetlek.
    Szeretettel!(l)
    Ida[/color]

  5. Kedves Etel!
    Köszönöm, hogy olvastál és köszönöm a kedvességed, hogy mindig itt látlak.

    Kedves Miklós!
    Meghatódtam a kedves szavaidon, nagyon köszönöm. Sajnos, ilyen az életem, ilyen fájó.

    Szeretettel és köszönettel gondolok Rátok: Viola (l)

  6. Viola drága összeszorult a torkom a versed olvasva.
    Valami nagy nagy szeretet kéne, hogy felmelegítse lelkedet.
    Valami szép, gyönyörű, hogy megfiatalíthassa szívedet.
    Gyönyörű verset írtál, és látod mégis fáj. Fogadd hát lélek-ölelésem,
    mert neked ez most jár !! (l)
    / Miklós /

Szólj hozzá!