Nem hallottam a Bangla-Desh-t (G.Harrison)

Nem hallottam a Bangla-Desh-t (G.Harrison)

Azt mondtad, kapcsoljam be
a rádiót,
de nem hallottam a
Bangla-Desh-t,
de tudod, kint eső esett
és csúnya volt szavad
és éreztem, talán
holnap is ez lehet!

és tudd meg, egész éjjel
fájt mindenem,
vizes volt a párnám,
kegyetlen-rosszízű
volt utolsó csókod,
mit nem adtál
és nem érdekelt a
Harrison-mese,
sem a Bangla-Desh…
egész éjjel jobb volt
sírni,
kinek panaszkodjak,
ha nem Neked?

És látom, elmész,
csakhogy szívem fájjon,
hónapok után másodperc
a búcsú…
és olyan voltál, mint
mostoha,
ki gyermekét messzi útra
csók nélkül engedi…
és sírtam…
és a Bangla-Desh-t
nem hallottam!
nov.8.

“Nem hallottam a Bangla-Desh-t (G.Harrison)” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!